Geen workshop Beeldhouwen wel verkoop/tentoonstelling

Written by admin. Posted in Nieuws

Nadat we in 2020 en 2021 genoodzaakt waren om de workshop Beeldhouwen vanwege het Corona-virus te annuleren hebben we inmiddels besloten om in 2022 en volgende jaren geen workshops meer te organiseren. Wij realiseren ons dat we hiermee een groot aantal cursisten zullen teleurstellen, maar de risico’s verbonden aan het organiseren van deze workshops en het laten overkomen van docenten uit Zimbabwe worden voor onze stichting te groot. Bovendien zien we dat de omvang van het vrijwilligersbestand in de loop van de tijd afnemen waardoor het fysiek ook onmogelijk wordt de organisatie ter hand te nemen.

Wel hebben we besloten om op de bekende locatie in het centrum van Sint Geertruid weer een verkoop/tentoonstelling van beelden en andere kunstvoorwerpen te houden. Deze tentoonstelling zal geopend zijn van 28 juni tot 27 juli 2022 van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00- 17.00 uur.

We hopen dat we ook dit jaar weer veel mensen in onze tuin mogen begroeten. Het afgelopen jaar was de tentoonstelling en de verkoop van beelden een groot succes, waardoor wij met de opbrengst hiervan onze bekende kunstenaars en hun familie/dorp financieel hebben kunnen ondersteunen. Ook in 2022 bieden wij hun creatieve uitingen in steen en metaal weer aan. De afgelopen winterperiode hebben zij ons hun creaties toegezonden en die kunt bij ons komen bewonderen en liever nog bemachtigen. Tot ziens in Sint Geertruid.