Workshops

Afrika Anders organiseert verschillende workshops voor jong en oud:

  • beeldhouwen
  • percussie
  • houten maskers schilderen
  • knutselen met kinderen (ook in de vorm verjaardagsfeestjes)

Workshop beeldhouwen

Ook in 2017 zullen er weer workshops beeldhouwen zijn met de kunstenaars Daina, Tago en Richard. Zij zijn van 25 juli – 31 augustus bij ons te gast. Wij hebben dit jaar voor de accommodatie van het hotel ’t Vlinderhofke te Sint Geertruid gekozen. Meer info via deze link.

Inschrijven kan via dit formulier.

Percussie

Samen bezig zijn met Afrikaanse ritmes en het bespelen van trommels (djembé), waarbij aandacht wordt besteed aan de belangrijke plaats die muziek inneemt binnen de Afrikaanse cultuur. Leuk om te doen met familie, vrienden en collega’s.

Houten maskers schilderen

Een blank houten masker, afkomstig uit Ghana, beschilderen en eventueel versieren met raffia, veertjes, kralen e.d.

Knutselen met kinderen

Met behulp van allerlei recycling materialen zelf speelgoed maken zoals Afrikaanse kinderen dat doen. Een idee om op deze manier een verjaardagsfeestje voor uw kind te organiseren. Wij zorgen voor drank en versnaperingen.

Voor informatie over de tarieven neemt contact op met onze coördinator José Stal. Te bereiken via email afrikaoplocatie@gmail.com of telefonisch 06 40293308.
Daarnaast komen wij desgevraagd ook graag naar u toe om informatie over de Afrikaanse cultuur te verschaffen. Vraag naar de voorwaarden.