School, jeugdorganisaties en vakantieactiviteiten

Afgestemd op de leeftijd van kinderen kunnen wij op basis van onze jarenlange ervaring een uitgebreid pakket van mogelijkheden aanbieden zoals:

  • Aan de hand van religieuze en dagelijkse gebruiksvoorwerpen vertellen over het denken en de levenswijzen van Afrikanen.
  • Afrikaans plezier beleven door samen te trommelen op echte djembés.
  • Een anansiverhaal (Afrikaans sprookje) vertellen en daarbij de mogelijkheid bieden aan kinderen om er zelf een rol in te kunnen spelen.
  • Meerdere op Afrika betrekking hebbende creatieve activiteiten waarmee kinderen zelf aan de slag gaan zoals: maskers maken of versieren met behulp van waardeloos materiaal of met behulp van ijzerdraad en was, een schilderijtje maken met een adrinka-symbool, beursjes uit drankpakken, een verhalenstok, een sleutelhanger versierd met stukjes fietsband, een Afrikaans bordspel maken en er daarna samen mee spelen.
  • Ook kunnen wij een bijdrage leveren aan door uw instelling georganiseerde op Afrika gerichte themadagen of bijvoorbeeld een werkweek.

Heeft U nog andere ideeën en wensen, dat willen we graag over de haalbaarheid daarvan met U  van gedachten wisselen.

De kosten bedragen per begeleider per dagdeel (één ochtend of één middag) € 75,- plus eventuele reiskosten á € 0,27 per kilometer.

Contact:

Telefoon: 06-57771533
e-mail:   afrikaoplocatie@gmail.com.